"מייבשים את הביצה" - שי גולדן ושרון כידון

ההצעה שלך עוזרת לאחת מהעמותות הבאות
כנפיים של קרמבו אור שלום

שי גולדן- איש התקשורת והסופר יחד עם שרון כידון- העיתונאית ומגישת הטלווזיה, מזמינים אתכם לקחת חלק בעריכת התכנית "מייבשים את הביצה"+ישיבה באולפן השידור לצד שי ושרון!

*מוגבל לשני משתתפים

מבלי לגרוע מתנאי השימוש באתר ובתקנון PAAMBA, תנאי המכירה ותנאי האחריות לחוויות ספציפיות יהיו כפופים גם לעדכונים שפורסמו / יפורסמו במהלך המכירה הפומבית באתר החברה ו/או במדיות השונות.
באחריות המציע לעקוב אחר הפרסומים באתר החברה (paamba.com).
 
בהגשת הצעתך ו/או השתתפות במכירה, הנך מאשר/ת שאת/ה מקבל ומסכים לתנאי המכירה, תנאי האחריות ותקנון PAAMBA.

היסטוריית ההצעות לחוויה

דירוג
שם המציע
סכום ההצעה
מועד
  • דירוג
    1
    שם המציע
    נטע.ל
    סכום ההצעה
    1,118
    מועד
    13/12/2020 16:31:43
  • דירוג
    2
    שם המציע
    מאיה.ו
    סכום ההצעה
    1,018
    מועד
    02/12/2020 00:15:10

הזמן שנותר להגשת הצעות

ההצעה המובילה בשלב זה

1,118
נטע.ל

מספר ההצעות

7 הצעות

ההצעה שלך

הצעת המינימום הבאה:
1,218

הזוכה יוכל לבחור לסייע בתרומה לאחת מהעמותות

כנפיים של קרמבו´ הינה תנועת נוער, מובילת שינוי חברתי, הראשונה והיחידה מסוגה בעולם, לילדים ונוער עם ובלי צרכים מיוחדים. בתנועה אלפי פעילים - ילדים,בני נוער וצעירים בשנת שירות  . פעילי התנועה רואים בכנפיים של קרמבו את תנועת הנוער שלהם ואינם מתייחסים לעשייה כ"התנדבות".

אור שלום הוא ארגון ללא מטרות רווח המטפל בילדים ונוער בסיכון שהוצאו מבתיהם על ידי רשויות הרווחה ומטופלים במסגרות חוץ ביתיות עקב חוסר תפקוד הורי, הזנחה קשה, התעללות נפשית, פיזית ומינית. מעל 40 שנים, אור שלום שם לו למטרה להעניק לילדים אלו את כל מה שנמנע מהם – הגנה מידית, בית חם, יד מחבקת, משפחה עוטפת וכל מה שילד זקוק לו לצורך התפתחות תקינה וסיכוי אמיתי להווה ולעתיד טובים יותר.

עוד חוויות